Terugbetalingsbeleid

Bij WatchTivo.com waarderen wij uw tevredenheid en streven wij ernaar je de best mogelijke dienstverlening te bieden. Om transparantie en duidelijkheid te garanderen, hebben we ons restitutiebeleid bijgewerkt:

Geen restitutiebeleid

Wij bieden geen restitutie aan voor onze diensten. We moedigen alle klanten aan om te profiteren van onze gratis proefperiode van 24 uur voordat ze een aankoopbeslissing nemen. Deze proefperiode is bedoeld om u in staat te stellen onze diensten grondig te evalueren en ervoor te zorgen dat ze aan uw behoeften en verwachtingen voldoen.

Gratis proefperiode van 24 uur

We raden onze klanten ten zeerste aan om gebruik te maken van de proefperiode van 24 uur, die voor u beschikbaar is voordat u een aankoop doet. Gedurende deze tijd kunt u onze services verkennen, de compatibiliteit ervan met uw apparaten evalueren en hun prestaties beoordelen om een weloverwogen beslissing te nemen. Deze proefperiode is bedoeld om u te helpen er zeker van te zijn dat onze dienstverlening aansluit bij uw wensen.

Contactgegevens

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. Wij zijn hier om ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat uw ervaring met WatchTivo.com zo soepel en bevredigend mogelijk verloopt.