Start uw eigen IPTV bedrijf met WatchTivo! Wordt IPTV Reseller!

Heeft u interesse om IPTV reseller te worden? Als dat zo is, kunt u uw resellerbedrijf vandaag nog een vliegende start geven! Een reseller is in deze context een persoon die een bepaald kredietbedrag veiligstelt om IPTV accounts aan een derde partij aan te bieden. Wat nog aantrekkelijker is, is dat u als reseller uw eigen winstmarges kunt bepalen. Dit unieke bedrijfsmodel positioneert u voor het potentieel om een duizelingwekkende winst te behalen, vaak meer dan 100%, vooral als u gebruik maakt van onze aanzienlijke kortingen.

Bij WatchTivo zijn we er trots op dat we uitgebreide ondersteuning bieden aan onze wederverkopers, door hen uit te rusten met alle tools en hulp die ze nodig hebben om te beginnen met verdienen. Als u graag in de lucratieve wereld van IPTV-wederverkoop wilt duiken, zijn wij hier om u te helpen aan de slag te gaan en te slagen in deze opwindende onderneming.

Betaalbare prijs,
vanaf €300

WatchTivo zet zich in om ondernemerschap te bevorderen door een toegankelijk traject aan te bieden. Ons resellerprogramma begint met een aantrekkelijk instappunt van slechts € 300,- en zorgt ervoor dat opkomende ondernemers aan hun zakelijke IPTV-reis kunnen beginnen zonder dat dit aanzienlijke kosten met zich meebrengt. Deze betaalbare vanafprijs neemt financiële barrières weg en opent de deur voor een breder publiek om de bloeiende IPTV-industrie te betreden.

Krachtige servers voor ongeëvenaarde kwaliteit

WatchTivo claimt zijn positie als de belangrijkste IPTV-aanbieder dankzij onze resolute toewijding aan het leveren van topkwaliteit. Ons gebruik van geavanceerde technologieën en de inzet van de beste servers op de markt zijn een bewijs van deze toewijding. Deze niet-aflatende toewijding garandeert een ongeëvenaarde servicekwaliteit voor u, als onze gewaardeerde reseller, en voor uw klanten. Deze robuuste infrastructuur zorgt voor een naadloze streamingervaring, waardoor we een stevige positie innemen als pioniers binnen de branche.

24/7
Support

Wij geven prioriteit aan uw succes door 24 uur per dag ondersteuning te bieden, 365 dagen per jaar. Ons toegewijde ondersteuningsteam staat altijd klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw IPTV-bedrijf soepel verloopt. Of u nu vragen heeft, uitdagingen tegenkomt of begeleiding nodig heeft: wij staan voor u klaar om snelle en effectieve oplossingen te bieden. Onze toewijding aan uitzonderlijke ondersteuning helpt u operationele uitmuntendheid te behouden en uitstekende service aan uw klanten te leveren.

Kies een resellerabonnement dat bij u past.

Professional

300
  • 10 Credits*
  • Toegang tot alle livekanalen, films en tv-programma's
  • Krijg uw eigen Resellerpaneel
  • Credits verlopen nooit

Business

500
  • 20 Credits*
  • Toegang tot alle livekanalen, films en tv-programma's
  • Krijg uw eigen Resellerpaneel
  • Credits verlopen nooit

* 12 maanden = 1 credits, 6 maanden = 0,6 credits, 3 maanden = 0,35 credits, 1 maand = 0,15 credits

Sluit u vandaag nog aan bij het resellerprogramma van WatchTivo. Ontgrendel jouw potentieel om een succesvol IPTV-bedrijf op te bouwen. Je wordt volledig ondersteund door onze betaalbaarheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en ongeëvenaarde helpdesk team!

Frequently Asked Questions

Wat is een IPTV-reseller?

Als je een IPTV Reseller wordt, krijgt je toegang tot een IPTV-paneel, waardoor u moeiteloos een verscheidenheid aan IPTV-abonnementsopties kunt creëren en aanbieden aan uw klanten. Met uw IPTV-paneel kunt u het volgende bieden:

– Abonnementen van 1 maand.
– Abonnementen van 3 maanden.
– Abonnementen van 6 maanden.
– 1 jaar en 2 jaar IPTV-abonnementen.

Dankzij deze flexibiliteit kunt u tegemoetkomen aan de uiteenlopende abonnementsvoorkeuren van uw klanten, waardoor uw wederverkoopmogelijkheden worden vergroot.

Beperkingen op de doorverkoopprijzen van IPTV

Wij leggen geen enkele beperking op. Als IPTV Reseller geniet u volledige autonomie over de prijzen die u voor uw klanten instelt.

In het huidige digitale landschap schiet de vraag naar IPTV-diensten omhoog. Deze stijging wordt toegeschreven aan het gemak dat het biedt, waardoor klanten via een eenvoudige internetverbinding rechtstreeks toegang hebben tot live tv-kanalen, films en tv-programma’s op hun slimme apparaten.

Hoe worden de punten berekend?

Binnen ons Resellerpanel is het kredietgebruik als volgt gestructureerd:

– Abonnement van 1 maand = 0,15 credits
– Abonnement van 3 maanden = 0,35 credits
– Abonnement van 6 maanden = 0,6 credits
– 1 jaarabonnement = 1 credits

Met dit transparante kredietsysteem kunt u uw wederverkoopactiviteiten efficiënt en nauwkeurig beheren.

Verloopt het resellerpakket?

Ons resellersysteem werkt op basis van een kredietmodel, waardoor het niet tijdsafhankelijk is. Dit betekent dat uw tegoeden nooit verlopen; ze worden alleen afgetrokken als u nieuwe abonnementen aanmaakt.